Cărți și capitole științifice
Cărți și capitole stiințifice care au fost validate de catre Comisia de avizare USAMVCN in anul 2021
Nr. crt. | Autori | Titlu |
1 | Armanca Lucica | Introducere in audit, de la concept la misiune |
2 | Sebastian-Călin VAC, Ovidiu SPÎNU, Silviu ISPAS | Antreprenor Start-up Plus Nord-Vest |
3 | Iulia C. Muresan, Diana E. Dumitras, Chiciudean I. Daniel, Chiciudean O. Gabriela, Ioana Gudea, Valentin C. Mihai , Denisa Popa | Turismul românesc între competitivitate și tradiție |
4 | Cordea Mirela, Borsai Orsolya | Salt and water stress responses in plants în Cartea: Plant Stress Physiology-Perspectives in Agriculture https://www.intechopen.com/chapters/79405 |
5 | Felix Arion și Mugurel Jitea | Modificarea legislației aferente achizițiilor publice în vederea promovării consumului de produse agroalimentare certificate ca și premiză a ameliorării stării de sănătate a populației printr-un regim alimentar echilibrat in cartea Provocări rurale contemporane, Studii de agro-economie și antropologie rurală, p 109-121 |
6 | Mirela Irina Cordea, Adrian George Peticilă | Capitolul: L’utilisation des déchets alimentaires sous forme de compost, La Gaspillage alimentaire, Gestion et revalorization des déchets alimentaires, |
7 | Maria Cantor, Erzsebet Buta, Timea Buru | Cultura plantelor ornamentale în climat controlat |
8 | Timea Buru, Éva Kállay, Maria Cantor, Ionel Papuc | The Investigation of the Relationship Between Exposure to Nature and Emotional Well-Being. A Theoretical Review, capitol in carte stiintifica internationala |
9 | Eva Kallay, Timea Hitter (Buru), Maria Cantor, Ionel Papuc | Investigarea rolului jucat de natură și a terapiei horticole asupra simptomatologiei depresiei, |
10 | Rózsa Sándor, Măniuțiu Dănuț | Ciuperca Shiitake – Lentinus edodes, între aliment și medicament |
11 | Rózsa Sándor | Horticultural product technology-Processing and industrialization of fruits and vegetables-carte editura internationala |
12 | Rózsa Sándor | Factorii biologici și fiziologici cu influență asupra calității florilor tăiate, 456 pagini, editura AcademicPres Cluj Napoca 2021 |