Facultatea de Horticultură şi Afaceri în Dezvoltare Rurală FHADR, USAMV Cluj-Napoca, Departamentul de Horticultură şi Peisagistică, în parteneriat cu Primăria Comunei Săndulești, județul Cluj, organizează un concurs studențesc de soluții pentru amenajarea unei „grădini publice” cu suprafaţa de 1 ha în centrul localităţii Copăceni, comuna Sănduleşti, jud. Cluj!
Concursul este unul intern, destinat doar studenților USAMV Cluj-Napoca cu scopul de a selecta cea mai bună soluție de amenajare a grădinii publice din centrul localităţii Copăceni, proiect conceput pentru beneficiarii reali ai acestui demers, locuitorii comunei Sănduleşti. Folosul este în egală măsură şi al studenților de la Peisagistică (licență și master) din cadrul USAMV Cluj-Napoca, care au oportunitatea inedită de a-şi pune la încercare creativitatea şi de a lăsa ceva concret comunității încă de pe băncile facultății!
Proiectele finale vor fi selectate de o echipă formată din cadre didactice din cadrul FHADR USAMV Cluj Napoca, iar alegerea proiectului câștigător va fi selectat de către membri ai Primăriei și Consiliul Local Săndulești (jud. Cluj-Napoca).
Premiile oferite sunt:
🥇 Premiul 1 – 2.500 lei
🥈 Premiul 2 – 1.500 lei
🥉 Premiul 3 – 1.000 lei
Informații referitoare la temă și desfășurarea concursului:
https://drive.google.com/…/1PhT3Pe2NxlUDqD1U…
Mult succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.