Primăvara aduce o nouă provocare studenților de la licență și master, specializările peisagistică și horticultură, odată cu lansarea concursului Grădini tematice “Inovații în peisagistică pentru utilizarea apei cu înțelepciune”, în contextul internațional ”Sustenabilitate urbană: mediu urban mai verde, mai sănătos și mai rezilient pentru toți”.
Organizatorul concursului este Centrul de Inovare și Proiectare Urbană Sector 6 (Proiectare 6) și Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADPDU Sector 6), București, România.
Scopul concursului urmărește identificarea celor mai bune soluții oferite pentru amenajarea unor grădini tematice ce vor fi expuse temporar în Parcul Drumul Taberei în perioada 31 mai – 2 iunie (conform hărții propuse), în cadrul evenimentului West Side Flower Fest 2024, București (la ediția din 2023 au fost 100.000 de participați).
Conform regulamentului și temei de concurs, fiecare centru universitar cu pregătire în domeniul peisagisticii (nivel licență/master) este încurajat să desemneze câte o echipă pentru fiecare concept în parte, după cum urmează:
a. Grădini plutitoare (modul de 15 mp);
b. Grădini de ploaie (modul de 30 mp);
c. Grădini fără irigații (modul de 30 mp).
Cum te înscrii?
1. Redactează un eseu de maxim 200 de cuvinte (word sau PDF) prin care să prezinți ideea într-un mod creativ și convingător privind modul de abordare al conceptului care te interesează;
2. Înregistrează-te și transmite eseul utilizând link-ul: https://forms.gle/9GDdEWT7VhszynRv5;
❗️Termenul limită de înscriere este 8 martie a.c.
❗️Componența celor trei echipe ce vor reprezenta USAMV Cluj-Napoca – FHADR va fi anunțată în date de 12 martie 2024.
⚡️Toate detaliile privind regulamentul și tema de concurs le găsiți aici: https://drive.google.com/…/1CXUiqXp6eTxf1lUSF….
În cadrul concursului Flower Fest 2024 vor fi acordate două premii: Premiul Juriului și Premiul Publicului. Câștigătorii vor fi onorați cu o vizită în Țările de Jos (Olanda).
Mult success!🍀
Învățăm Împreună! Reușim Împreună! Pentru viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.