Studenții Facultății de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală atât de la nivel licență, cât și master sunt invitați să participe la crearea de conținut pe pagina oficială de TikTok a Facultății de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală.

În acest sens, fiecare student este încurajat să trimită un număr cât mai mare de materiale de tip video pentru a putea fi încărcate pe platforma de TikTok pe parcursul anului universitar. Este important ca materialele de tip video să fie de o calitate cât mai bună (rezoluție cât mai mare) și să nu dureze mai mult de 90 de secunde.

Acestea vor avea un conținut ce respectă principiile etice și se vor referi la aspecte din viața academică. În următoarele rânduri vom  enumera câteva exemple de conținut:

 

Materialele vor fi editate de către student și denumite cu numele acestuia (ex: Popescu_Ioan), iar pentru a putea fi încărcate pe platforma Tiktok se vor parcurge următorii pași.

1.Accesarea linkului:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScO6Z5PXX5uoOcZhtyBLnl_vrZRiyoFfAvZ78zG52J8eNntdg/viewform?usp=sf_link

2. Completarea tuturor câmpurilor din formular:

 

3. Pentru a încărca materialul pentru TikTok (videoclipul), se va accesa cursul din Google Classroom cu codul:  v5gsxq3.

Înainte de postarea lor pe pagină, materialele vor fi evaluate din punct de vedere al conformității cu principiile etice, iar cele care nu întrunesc aceste condiții, vor fi excluse de la publicare.

Având în vedere faptul că o să fie o pagină fără conținut și urmăritori, pentru a motiva studenții, mai ales în prima fază, vor fi oferite premii în funcție de vizualizări. Astfel așteptările sunt ca studenții să trimită cât mai multe materiale, să le distribuie prietenilor lor și în cele din urmă să se creeze o comunitate cât mai mare de urmăritori.

Așadar, primele cinci video-uri care ating pragul de 5.000 vizualizări până la sfârșitul anului universitar vor primi un pachet cu două butelii de vin.

Primele patru video-uri care ating un număr de 10. 000 vizualizări până la sfârșitul anului universitar vor primi un premiu în bani în valoare de 500 lei/video.

Un student poate participa la concurs cu cât mai multe materiale.

În cazul în care alte persoane din cadrul Facultății (cadre didactice, cercetători personal auxiliar) doresc să contribuie cu materiale, acestea vor fi trimise pe Google Classroom accesând codul v5gsxq3 și nu vor face parte din concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.